O podjetju

INDUSTRIJSKA OPREMA BREŽICE 

je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja in proizvodnje kmetijske in komunalne mehanizacije. Začetki proizvodnje segajo v leto 1957. Pod blagovno znamko INO nastopa podjetje na trgu od leta 1989. Podjetje že več desetletij uspešno nadaljuje tradicijo. 

Politika podjetja 

je zasnovana na inovativnosti, kakovosti in podjetnosti. S svojimi izdelki želi podjetje zadovoljiti čim večji obseg kupcev, tako po uporabnosti kot kakovosti ter zmanjševanju stroškov uporabnikom strojev. Vsled tega podjetje nenehno izboljšuje konstrukcije strojev ter se tako prilagaja novim zahtevam tako v kmetijstvu kot pri urejanju okolja. Podjetje ima ekološki pristop do okolja, saj s svojimi izdelki skrbi za lepše in bolj zdravo okolje ter daje svoj prispevek k pridelovanju hrane. 

Cilj podjetja

je uspešno poslovanje, da se doseže zadovoljstvo lastnikov, vodstva in zaposlenih. Iz tega izhaja prioritetni splošni cilj podjetja, to je zagotoviti in povečati zadovoljstvo kupcev z izdelki, ki so kakovostni, varni, zanesljivi in dobavljeni pravočasno. 

Vizija podjetja

POSTATI POMEMBEN EVROPSKI PROIZVAJALEC STROJEV IN NAPRAV ZA EKOLOŠKO OBDELAVO ZELENIH POVRŠIN V KMETIJSTVU IN KOMUNALNEM GOSPODARSTVU.